Belsős

Senior Around the World

A Senior Gárda több, mint 50 éves fennállása alatt nagyon sok mindent elért, és sok helyre eljutott. Összeszedtük azokat a helyeket a világ körül, ahol az élményeket senior pólóban örökítettétek meg. A térképen elhelyezett jelölőkre kattintva megnézhetitek, ki hol járt, és milyen képeket készített a varázslatosabbnál varázslatosabb helyeken.

Büszkeségeink

Ezen a felületen figyelemmel követhetitek az éppen diplomázó, valamint a már diplomát szerzett tagjainkat, akik mérnökké válásukkal büszkévé tettek minket. Az archívumot igyekszünk folyamatosan bővíteni a korábbi évek képeivel, ha van a birtokotokban saját fénykép, esetleg csoportkép, ne habozzatok az oldalon keresztül elküldeni nekünk!

Senior Gárda története

A Senior Gárda sok szempontból kitűnik a többi öntevékenykör közül, az egyik szempont, amiről szinte híresek is vagyunk, hogy velünk történnek a legfantasztikusabb, legmeglepőbb, vagy éppen legmegbotránkoztatóbb élmények a Gépész Karon. Bizony, itt olyan események részese lehet az ember, amit később az unokáknak elmesélve talán kiesik a szemük a helyéről, az álluk a földön koppan, és sisteregni kezd a fülük. Ezeket az örökérvényű, hihetetlen történeteket szeretnénk megörökíteni a Senior Gárda történe fülön, amit a regisztrált öreg tagok kommentben bármikor tudnak gyarapítani saját élményeikkel/képeikkel.