Öregtalálkozó

Általános tudnivalók

Itt olvashatjátok az általános tudnivalókat az Öregtalálkozóról, a friss információkat szokásosan a próbásoktól fogjátok megtudni, amikor telefonon felkeresnek minden öreg tagot, akinek rendelkezünk az elérhetőségével. Amennyiben tudtok olyan öregről, aki nem szerepel a listán, de meg van a telefonszáma/e-mail címe, kérlek jelezzétek felénk, hogy őt is meg tudjuk hívni!

Az Öregtalálkozó helyszíne hagyományosan a Kármán Tódor Kollégium HK tömbje, ahol is az udvaron összegyűlünk, hogy minden évben megünnepeljük a Gárda 1968 óta tartó fennállását, és öreg tagjaink segítségével megemlékezzünk arról, honnan/miért alakult ki ez a közösség, és kik/milyen események formálták az évek során.

A találkozóra továbbá minden évben készül egy ajándék is, amit 5-6000 Ft fejében hazavihetnek emlékbe öreg tagjaink. Az évek során számos ajándéktárggyal lehetett gazdagodni, pl.: termosz, pendrive, pléd, vágódeszka, stb. (Ezekről képet lejjebb görgetve az archivált találkozó alatt találtok.)

Ezek az összejövetelek igazán családias hangulatban szoktak eltelni, már csak azért is, mert a korlátlanul (ki)fogyasztható koktélpult mellett az aktívak és a próbások közösen ebédet is készítenek a vendégek számára, mely általában helyben grillezett husokkal/zöldségekkel/sajtokkal elkészített ízletes szendvicsekből és különböző salátákból áll. A desszert pedig szinte már hagyományosan senior logóval díszített tiramisu és rétes szokott lenni. Az étkezéssel és italfogyasztással együtt a rendezvény ára körülbelül 7000 Ft/fő (az öreg tagok családját is szívesen látjuk a rendezvényen, a gyerekek részvétele ingyenes).

 

Kedv- és étvágycsinálónak mellékeltük a koktélpult kínálatát, valamint fotókat az ételekről:

A 2022-es Senior Öregtalálkozó résztvevői egy minőségi, hímzett senior egérpadot vihettek haza emlékbe.

A 2022-es Öregtalálkozó különlegességének számít, hogy az ebéd felszolgálása után a Gárda történetében először került megrendezésre a Senior Lott… oh, akarom mondani a Senior Tombola, amikor is az öreg tagok az általuk megvásárolt jegyekkel korábbi öregtalálkozók ajándékait nyerhették el. A legnépszerűbb ajándék – melyért időnként heves verbális küzdelem folyt – a 2020-as senior pléd volt. További részletekért ajánljuk megtekinteni a lentebb található galériát.

Lencsevégre kaptuk a nap egyik fénypontját, a kapitányi sörváltót is. Egészség!

Az idei csoportképünk:

A rendezvényen a következő fotókat készítették ügyes aktívjaink…

A 2021-es Senior Öregtalálkozó résztvevői egy minőségi, gravírozott vágódeszkát vihettek haza magukkal emlékbe.

Az idei csoportképünk:

A rendezvényen a következő fotókat készítették ügyes aktívjaink…

IMG_5109_eredmény

A 2021-es Senior Öregtalálkozó résztvevői egy minőségi, hímzett senior plédet vihettek haza emlékbe.

Mivel 2020 tavaszán pandémiás helyzet alakult ki Magyarországon a COVID-19 vírus miatt, ezért sajnos nem csak az Öregtalálkozót, de magát a Senior Gárdát sem tudtuk a Kármán Tódor Kollégiumban tartani. Ebben az évben tehát új helyszínt kellet keresnünk a rendezvénynek, ami nem kis kihívás volt, mivel a nagy létszámú összejövetelek szinte államellenes cselekménynek számítottak abban az időben. Így alakult, hogy az aktívak és a próbások minden erejüket összetéve felköltöztették az Öregtalálkozót a Normafára, ahol kitartó munkájuknak köszönhetően csodás kilátás, és a megszokottnál csak egy kicsivel feszéjezettebb hangulat várta a kikapcsolódni kívánkozó öreg tagokat. Akik esetleg nem tudtak részt venni az eseményen, ajánljuk figyelmükbe a rendezvényről készült fotókból összeállított galériát.

IMG_5250_eredmény

Az idei csoportképünk:

A rendezvényen a következő fotókat készítették ügyes aktívjaink…